MODELI

Margot 14 KW

Performanca

Sobë me pelet ajri me sistem kanalizimi
Shkarkimi i tymit të sipërm ose të pasëm

Informacioni bazë

Mbulimi
Çelik i pikturuar me temperaturë të lartë

Sobë përfshin
• Sonda e temperaturës
• Caktohet kohëmatësi ditor / javor
• Lehtë për t’u pastruar

Ngjyrat
  • E kuqe
  • E zezë
  • E bardhe

Të dhënat teknike

Dimensioni (PxLxH)
419x544x1016 (mm)

Pesha
93 kg

Kapaciteti total i kutisë së ushqimit
12 kg

Diametri i daljes së tymit
Ø 80 mm

Diametri i daljes së sistemit të kanalizimit
Ø 60 mm

Efikasiteti
14,25 kW

Konsumi i energjisë min / maks
59-264 W

Nxehet nga nxehtësia
340 mc

Konsumi për orë
0,99-2,88 kg/h

Fuqia termike globale
>87 %

Më shumë rreth Margot

Ju mund të zgjidhni konfigurimin tuaj të fansave

opsioni 1
Ajri i ngrohtë përpara (2 tifozë)

Opsioni 2
Ajri i ngrohtë përpara (1 tifoz) + Ajri i ngrohtë i pasmë (kanalizimi)
dhe sistemi i tubacioneve (1 tifoz)