Modeli

Juko 12KW

Mjetet e përdorura

Sobë me pelet ajri me sistem kanalizimi
Shkarkimi i tymit të sipërm ose të pasëm

Informacioni bazë

Mbulimi
Çelik i pikturuar me temperaturë të lartë.

Sobë përfshin
• Sonda e temperaturës
• Caktohet kohëmatësi ditor / javor
• Lehtë për t’u pastruar

Ngjyrat
  • E kuqe
  • E zezë
  • E bardhe

Të dhënat teknike

Model 12 KW

Dimensioni
220x750x980(mm)

Pesha
78 kg

Kapaciteti total i kutisë së ushqimit
11 kg

Diametri i daljes së tymit
Ø 80 mm

Efikasiteti
85 %

Konsumi për orë
0,82-2,47 kg/h

Më shumë rreth Jukos

Ju mund të zgjidhni konfigurimin tuaj të fansave

opsioni 1
Ajri i ngrohtë përpara (2 tifozë)

Opsioni 2
Ajri i ngrohtë përpara (1 tifoz) + Ajri i ngrohtë i pasmë (kanalizimi)
dhe sistemi i tubacioneve (1 tifoz)