Modeli

Islanda 10 KW

Performanca

Furrë ajri pelet me sistemin e shkarkimit
Shter i sipërm ose i pasmë

Informata themelore

Mbulimi
Çelik me ngjyra për temperaturë të lartë

Funksione
• Sonda e temperaturës
• kohëmatës ditor / javor
• Lehtë për t’u pastruar

Ngjyrë
  • E kuqe
  • E zezë
  • E bardhe

Karakteristikat teknike

Përmasat
394x405x870 (mm)

Pesha
71 kg

Kapaciteti i rezervuarit
10 kg

Diametri i shkarkimit
Ø 80 mm

Diametri i (Kanalizimi)
Ø 60 mm

Efikasiteti
10 kW

Konsumi i el. energji / orë
59-141 W

Ngrohja
220 m3

Konsumi i peletit / orë
0,65-1,95 kg/h

Kapaciteti termik global
>90 %

Më shumë rreth Islandës

Ju mund të zgjidhni midis shterimeve

opsioni 1
Ajri i ngrohtë përpara (2 tifozë)
Ajri i nxehtë përpara (1 tifoz)

Opsioni 2
Ajri i nxehtë përpara (1 tifoz)
Ajri i nxehtë i pasmë (1 tifoz kanali)
dhe shter (1 tifoz)