Produktet tona
Stufat dhe termostullat e peletit

Produktet tona vijnë në ngjyra të ndryshme, dhe të përshtaten në mjedisin tuaj

Termiko Sistemi

Të gjitha modelet e sobave të peletit janë bërë sipas standardeve botërore dhe cilësisë më të lartë.

0 +

Vendet

Shitjet në më shumë se 30 vende në Evropë dhe Botë

0 %

Shkalla e suksesit të ngrohjes

Stufat e peletit kanë rreth 95% djegie dhe fuqi ngrohëse.

Rrjedha jonë e punës është një histori suksesi

Produkte inovative me cilësi të lartë, të zhvilluara sipas standardeve ndërkombëtare

Ne kujdesemi për klientët tanë

 • 1
  Konsultimi me klientët për zgjedhjen më të mirë

  Profesionistët tanë, tregojnë modelet që përshtaten me brendësinë tuaj dhe nevojat tuaja.

 • 2
  Dorëzimi dhe instalimi

  Dorëzimi dhe instalimi janë një nga avantazhet e modeleve sepse instalohen shumë lehtë dhe mund të përdoren menjëherë.

 • 3
  Përdorimi

  Me teknologjitë moderne që janë në dispozicion sot, produktet tona gjithashtu janë të përgatitur për atë sfidë.


  Populli ynë bën ndryshimin

  Anëtarët e ekipit tonë janë pasuria jonë më e madhe. Aftësia jonë për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme për klientët tanë fillon me ekipin tonë të ekspertëve të zgjuar dhe të aftë.
  Të gjitha modelet e sobave të peletit janë bërë sipas standardeve botërore dhe cilësisë më të lartë.
  Produkte inovative me cilësi të lartë, të zhvilluara nga standardet ndërkombëtare, kënaqësinë e nevojave të klientit.
  Objektivi ynë kryesor është prodhimi i produkteve që përdorin burime të ripërtëritshme të energjisë, duke ruajtur një efikasitet të lartë të përdorimit të energjisë.

  0 Vendet e mbështetura

  0 Produktet

  0 Vite eksperience

  0 Klientë të kënaqur

  Çfarë ka në mendjen tonë

  Eksploroni blogun tonë për artikuj të zgjuar, reflektime personale dhe ide që frymëzojnë veprim mbi temat që ju interesojnë.

  Dëshironi të ndërtoni diçka kuptimplotë?

  Nëse keni nevojë për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.