Rreth nesh

Produktet inovative me cilësi të lartë, të zhvilluara sipas standardeve ndërkombëtare, kënaqësinë e nevojave të klientëve, duke ruajtur mjedisin, janë synimet që janë vendosur për punonjësit në Termiko Sistemi.

EKIPI YNË

Ne, në Termiko Sistemi përpiqemi t'u ofrojmë klientëve tanë, efikas dhe të sigurt, me cilësi të lartë, mënyrë eko-miqësore të ngrohjes. Objektivi ynë kryesor është prodhimi i produkteve që përdorin burime të rinovueshme të energjisë, duke ruajtur një efikasitet të lartë të përdorimit të energjisë.
Mësoni më shumë rreth produkteve tona

Të gjitha modelet e sobave të peletit janë bërë sipas standardeve botërore dhe cilësisë më të lartë.

 • 1
  Konsultimi me klientët për zgjedhjen më të mirë

  Profesionistët tanë, tregojnë modelet që përshtaten me brendësinë tuaj dhe nevojat tuaja.

 • 2
  Dorëzimi dhe instalimi

  Dorëzimi dhe instalimi janë një nga avantazhet e modeleve sepse instalohen shumë lehtë dhe mund të përdoren menjëherë.

 • 3
  Përdorimi

  Me teknologjitë moderne që janë në dispozicion sot, produktet tona janë gjithashtu të përgatitura për atë sfidë.

Të interesuar? Le të hyjmë në kontakt!

Fillo