За Нас

Иновативни производи со висок квалитет, развиени според меѓународни стандарди, задоволување на потребите на клиентите и зачувување на животната средина, се целите што им се дадени на вработените во Термико Системи.

НАШИОТ ТИМ

Ние, во Термико Системи, се трудиме да им понудиме на нашите клиенти, ефикасен и безбеден, со висок квалитет, еколошки начин на греење. Нашата главна цел е производство на производи што користат обновливи извори на енергија, додека одржуваме висока ефикасност на употребата на енергија.
Learn more about our products

Сите модели на печки на пелети се изработени според светски стандарди и највисок квалитет.

 • 1
  Консултации со клиенти за најдобриот избор

  Наши професионалци ви ги посочуваат моделите што одговараат на вашиот ентериер и на вашите потреби.

 • 2
  Delivery and installation

  Delivery and installation are one of the advantages for the models because they are very easy to install and can be used immediately.

 • 3
  Употреба

  Со современите технологии што се достапни денес, нашите производи се подготвени и за тој предизвик.

Заинтересирани? Контактирајте не!

Контакт