МОДЕЛ

Juko 12KW

Изведба

Воздушна печка на пелети со издувен систем
Горен или заден издув

Основни информации

Покривање
Обоен челик со висока температура и полумесечина.

Функции
• Температурна сонда
• дневен/неделен тајмер
• Подвижна основа

Боја
  • Црвена
  • Црна
  • Бела
  • Беж

Технички информации

Model 12 KW

Димензии
220x750x980(mm)

Тежина
78 kg

Капацитет на резервоар
11 kg

Дијаметар на издув
Ø 80 mm

Ефикасност
85 %

Потрошувачка / час
0,82-2,47 kg/h

Затоплување
276 м3

Повеќе за Јуко

Можете да бирате помеѓу издуви

Опција 1
Преден топол воздух (2 вентилатори)

Опција 2
Преден топол воздух (1 вентилатор)
и издув (1 вентилатор)