Наши производи
Печки на пелети

Нашите производи доаѓаат во повеќе бои и изведби за да одговараат на вашите потреби

Термико Системи

Сите модели печки на пелети се изработени според светски стандарди и највисок квалитет.

0 +

Земји

Продажба во повеќе од 30 земји во Европа и светот

0 %

Успешна стапка на греење

Печките на пелети имаат околу 95% моќ на согорување и греење.

Нашиот работен тек е успешна приказна

Иновативни производи со висок квалитет, развиени според меѓународни стандарди

Ние се грижиме за нашите клиенти

 • 1
  Консултации со клиентите за најдобар избор

  Нашите професионалци ви ги посочуваат моделите што одговараат на вашиот ентериер и на вашите потреби.

 • 2
  Испорака и инсталација

  Испораката и монтажата се една од предностите на моделите бидејќи се монтираат многу лесно и може да се користат веднаш.

 • 3
  Употреба

  Со современите технологии што се достапни денес, нашите производи се подготвени и за тој предизвик.


  Нашите луѓе ја прават разликата

  Членовите на нашиот тим се нашето најголемо богатство. Нашата можност да обезбедиме извонредни резултати за нашите клиенти започнува со нашиот тим на паметни и способни експерти.
  Сите модели на печки на пелети се изработени според светски стандарди и највисок квалитет.
  Иновативни производи со висок квалитет, развиени според меѓународни стандарди, задоволување на потребите на клиентите.
  Нашата главна цел е производство на печки што користат обновливи извори на енергија, притоа одржувајќи висока ефикасност на употребата на енергија.

  0 Држави

  0 Прозиводи

  0 Години искуство

  0 Задоволни клиенти

  Што е следно

  Истражете го нашиот блог за проникливи написи, лични рефлексии и идеи кои инспирираат акција на темите што ве интересираат.
  The Features Which Made Biomass Pellet Fuel Popular

  Looking back on the development of biomass energy in 2017, the support and encouragement from national policies have played an [...]

  Read more

  Дали сакате да изградите нешто значајно?

  Доколку ви требаат повеќе информации, не се двоумете контактирајте не.